Elins cafékakor 2.0

Kommer ni ihåg när jag gjorde Elins cafékakor förra gången? Dom tog ju slut i ett nafs! Nu blev jag blev sugen på att göra dessa kakor igen men så kom jag på att jag hade en öppnad burk med Dulce de leche i kylen så den här gången fick det bli med en liten tvist och jösses vad goda dom blev! Jag klämde i mig tre stycken direkt och sambon slukade 2 på stående fot. Helt fantastiska. Sega, söta och salta. Dom här kommer gå åt fort ska ni veta!😍
Jag använde originalreceptet som grund med bytte ut garneringen, superenkelt verkligen.😄
Garnering:
- ca ½ dl Dulce de leche
- flingsalt
Gör så här:
- Följ originalreceptet ända tills du ska baka ut kakorna.
- Dela degen i ca 12-13 delar och rulla till bollar.
- Placera bollarna på en plåt med bakplåtspapper.
- Gör en liten grop med fingret.
- Klicka i lite dulce de leche och strö på lite flingsalt
- Grädda mitt i ungen ca 10-15 minuter.
Kakorna sjunker ihop och blir helt platta sedan när de svalnat ordentligt, ingen panik för det är precis så dom ska vara. Då blir dom sådär underbart sega sen :)


