Kardemummahjärtan med vaniljfyllning och glasyr!

Glad alla hjärtans dag på er alla!
Vi börjar den här Alla hjärtans dagen med ett recept på fantastiskt söta bullar! :)
Jag gör dom hjärtformade med vaniljfyllning och glasyr. Fina att bjuda på, inte krångliga att göra och väldigt goda. Och allting blir ju lite extra fint med glasyr på ;)
Recept:
- 2,5 dl mjölk
- 25 g jäst för söta degar
- 0.5 dl socker
- 1 tsk kardemumma
- ca 0.5 dl salt
- Ca 400 g vetemjöl
75 g rumsvarmt smör - + 1 st ägg för pensling
Fyllning:
- 75 g rumsvarmt smör
- 0,5 dl socker
- 1 msk vaniljsocker
Gör så här:
- Värm mjölken till 37 grader (fingervarmt).
- Smula jästen i en bunke och tillsätt lite av mjölken.
- Rör ut jästen innan du tillsätter resten av mjölken.
- Tillsätt socker, kardemumma och salt. Rör ihop.
- Tillsätt vetemjölet lite i taget till du har en fast fin deg.
- Tillsätt smöret och arbeta ihop ordentligt ca 5 min i maskin eller 10 min för hand.
- Låt degen jäsa under bakduk ca 30 min.
- Blanda samman alla ingredienserna till fyllningen i en bunke.
- Dela degen i två delar och kavla ut till en rektangel på lätt mjölat bakbord.
- Bre på fyllningen och rulla ihop degen från två håll (två motsatta håll) tills de möts på mitten.
- Skär upp bullarna och nyp ihop bullarna lite extra i nederkanten, så att det bildar spetsen på hjärtana.
- Lägg bullarna på plåtar med bakplåtspapper och jäs under bakduk i ca 40 min.
- Sätt ugnen på 225-250 grader.
- Pensla bullarna med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen 5-10 min.
- Låt bullarna svalna helt innan du ringlar över glasyren och strör över pärlsocker eller minihjärtan.