Rice Krispies hjärtan på två sätt

Hej på er!
Jag har fått dille på Rice Krispies Treats. Det är ju så gott! Och dessutom busenkelt att svänga ihop en sats. Så eftersom att det nu börjar närma sig alla hjärtans dag så ville jag piffa till dom lite extra så här kommer inte mindre än två recept på mina Rice Krispies hjärtan!😍

Recept, ca 20 hjärtan:
- 1 msk smör
- 4,7 dl marshmallows
- 4,7 dl Rice Krispies flingor
- 50 vit choklad
- Strössel
Gör så här:
- Smält smöret på medelvärme i en lite större kastrull (den ska kunna rymma hela smeten).
- Tillsätt marshmallowsen.
- Rör i massan tills marshmallowsen har smällt helt, det är viktigt att du inte har för varmt för då kan både smöret och marshmallowsen brännas vid. Det tar lite tid för marshmallowsen att smälta så ha lite tålamod, det kommer bli en flytande massa tillslut!
- Ta kastrullen av värmen.
- Tillsätt Rice Krispies flingorna.
- Vänd runt försiktigt tills flingorna är helt täckta av marshmallowssmeten.
- Klä en plåt eller en värmetålig bricka med bakplåtspapper.
- Häll ut smeten på pappret och platta till tills du har en lagom tjock Rice Krispies kaka (underlättar om du sköljer händerna i vatten innan).
- Låt svalna och ställ eventuellt in i kylen.
- Stansa ut dina hjärtan (jag tyckte att det var lättare att stansa ut hjärtan när kakan varit i kylen först).
- Smält chokladen i mikron eller i ett vattenbad.
- Doppa hjärtana till hälften i chokladen.
- Lägg tillbaka dom på bakplåtspappret och strö lite strössel över dom innan chokladen stelnar.

Recept:
- 1 msk smör
- 4,7 dl marshmallows
- Rosa/Röd pastafärg
- 4,7 dl Rice Krispies flingor
- Strössel
Gör så här:
- Smält smöret på medelvärme i en lite större kastrull (den ska kunna rymma hela smeten).
- Tillsätt marshmallowsen.
- Rör i massan tills marshmallowsen har smällt helt, ja vid det här laget vet ni att det tar lite tid.
- Ta kastrullen av värmen.
- Tillsätt din pastafärg och blanda ordentligt.
- Tillsätt Rice Krispies flingorna.
- Vänd runt försiktigt tills flingorna är helt täckta av marshmallowssmeten.
- Klä en plåt eller en värmetålig bricka med bakplåtspapper.
- Häll ut smeten på pappret och platta till tills du har en lagom tjock Rice Krispies kaka.
- Häll på strösslet och platta till en gång till.
- Låt svalna och ställ eventuellt in i kylen.
- Stansa ut dina hjärtan (jag tyckte att det var lättare att stansa ut hjärtan när kakan varit i kylen först).

